Jolly Tour » Sejur intern » Romania » Predeal » Hotel Dana 4*-2017


Hotel Dana 4*-2017

Sejur România 2017 – Amara - Hotel Dana 4* - de la 97 RON

Rezerva online

Hotel Dana 4*, recent renovat va ofera cele mai bune conditii de comfort, intr-o atmosfera rafinata si eleganta si va pune la dispozitie o varietate de moduri de relaxare dar si conditii excelente pentru intalniri de afaceri.

 

Adresa: str.Ana Ipatescu nr.1, Amara, Ialomita, Cod postal:927020.

 

Localizare: La o distanta de 8 km de orasul Slobozia, Complexul balnear Parc este recunoscut pentru beneficiile terapeutice oferite de namolul lacului Amara, lac alimentat cu ape subterane incarcate cu saruri. Hotelul este localizat intr-o zona privilegiata, fiind amplasat intr-o oaza de liniste si verdeata, parcul din apropiere fiind o sursa sigura de relaxare, prospetime si vitalitate.

Dotari generale: Cu o capacitate de 78 de locuri din care 12 apartamente, 13 camere duble si 14 camere duble superior, o plaja privata amenajata cu terase, dusuri, seslonguri, topogan acvatic si bazin pentru copii, oferind si posibilitatea de tratament balnear si wellness, Bar, Terasa, Parcare pazita, Acces pe plaja privata, Serviciu de trezire, Serviciu de spalatorie, Tratament si wellness, restaurant de 4* si sala de conferinta cu o capacitate de 80 de locuri dotate corespunzator ( sonorizare, Video-proiector, Flip-chart, Ecran de protectie, Climatizare, Mobilier specific).

 

Dotari camere: hotelul ofera camere spatioase cu balcon, dotate cu tehnologie de ultima generatie, Mini bar, Seif, TV - Plasma, Telefon, Aer conditionat, Incalzire centrala proprie, Halat baie, Papuci baie, Birou, Acces pe baza de cartela, Wi-Fi gratuit.

 

Alte facilitati: plaja privata a hotelului, ofera si posibilitatea de tratament balnear si wellness.

 

Atractii turistice: Parcul Dendrologic, Muzeul Judetean Slobozia, Muzeul Agriculturii Slobozia, Centrul Cultural Ionel Perlea Slobozia, Biserica Sfintii Voievozi Slobozia, Monumentul Eroilor din Primul Razboi Mondial Slobozia.

Tarife odihna:

 

Tarife (lei / noapte) cu MIC DEJUN

Tip camera 

15.04 - 15.09.2017

01.01-14.04.2017

16.09-31.12.2017

Loc in DBL standard

107

97

Loc in DBL Superior

117

107

SGL

193

173

Apartament (tarif/unitate)

300

270

Pat suplimentar

50

 

Tarife tratament:

 

Tarife (lei / PACHET 5 NOPTI)

Tip camera 

MIC DEJUN

DEMIPENSIUNE

PENSIUNE COMPLETA

Loc in DBL

812

964

1.066

 

Pachetele cu tratament includ:

  • cazare si masa, in sistemul ales;
  • tratament: 4 proceduri / zi;
  • 2 consultatii medicale.

 

Tarifele nu includ:

  • taxa de statiune, in valoare de 5%, din cuantumul primei nopti de cazare se achita la receptie.

 

Observatii:

 

  • tarifele de odihna sunt valabile pentru minimum 3 nopti;
  • turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate; in caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif maxim iar turistul va fi obligat sa achite diferenta.

Rezerva online

Sejur România 2017 – Amara - Hotel Dana 4*