Jolly Tour » Sejur extern » Asia » Singapore » Charter avion Singapore & Malaysia 2017


Charter avion Singapore & Malaysia 2017

Lumini şi Umbre în Universul Asiatic Singapore & Malaysia 2017 - de la 1795 EURO

Rezerva online

Early Booking 5% - pentru rezervare si achitare integrala pana la data de 31.01.2017

 

 

ZIUA 1. BUCURESTI - ISTANBUL - SINGAPORE

Intalnire la aeroportul OTOPENI cu insotitorul de grup pentru imbarcare pe cursa companiei Turkish Airlines cu destinatia Singapore cu escala la istanbul.

 

ZIUA 2. SINGAPORE

Sosire in Singapore. Transfer si cazare. Timp liber pentru acomodarea cu noul  fus orar.

 

ZIUA 3. SINGAPORE

Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi impreuna cu insotitorul de grup si ghidul local. Pe parcursul turului de oras vom admira contrastul dintre vechi si nou, dintre Est si Vest. Vom experimenta istoria, cultura si stilul de viata al multi-rasialului Singapore. Vom trece prin districul colonial pentru a vedea Pedang-ul, urmeaza apoi Esplanada si Merlion – un animal mitic jumatate leu, jumatate peste. Urmatoarea oprire va fi in Little India, Chinatown si Gradina Botanica ce se intinde pe 52 de hectare.  Dupa amiaza timp liber. Cazare.

 

ZIUA 4. SINGAPORE

Mic dejun.  Program liber in Singapore sau optional: excursie de o jumatate de zi la Parcul Pasarilor - cel mai mare parc de pasari din sud-estul Asiei, cuprinzand peste 8000 de exemplare din 600 de specii. Aici se afla si cea mai mare cascada artificiala din lume.  Cazare la acelasi hotel.

 

ZIUA 5. SINGAPORE

Mic dejun. Excursie de o zi in Insula Sentosa ce se afla in apropierea portului si ofera nenumarate posibilitati de petrecere a timpului liber. Plecam catre Sentosa cu telecabina. Vom vizita acvariul Underworld si Laguna Delfinilor, urcam in Sky Tower, cel mai inalt turn de observatie din Asia, pentru o superba panorama asupra insulei, a portului Singapore si, in zile insorite, chiar a tarmurilor Malaeziei si Indoneziei. Vizitam apoi plaja Siloso. Plaja, relaxare si nenumarate distractii, Sentosa este pe buna dreptate in topul atractiilor turistice singaporeze. Cazare.

 

ZIUA 6. SINGAPORE

Mic dejun. Timp liber in Singapore sau optional va propunem: croaziera Cheng Ho. Amiralul Cheng Ho detine un loc de cinste in istoria Chinei si a vizitat o parte a lumii ca emisar al imparatului chinez din secolul al XV-lea. Croaziera o vom face cu o replica a celebrei nave. Ruta de navigatie ne va oferi o viziune complet diferita a orasului Singapore – cea de pe mare. Vom face si o scurta oprire in insula Kusu cu vizita la Templul Chinez. Dupa-amiaza,  va propunem excursia optionala in parcul Night Safari-  un parc zoologic cu peste 40 hectare de jungla unde pot fi admirate peste 1000 de specii de animale nocturne in propriul lor mediu de viata sau dansurile tribale. Plimbarile prin jungla se pot face fie cu trenuletul fie pe jos pentru cei mai curajosi dupa care va puteti relaxa intr-unul dintre restaurante. Cazare.

 

ZIUA 7. SINGAPORE– MALACCA– KUALA LUMPUR

Mic dejun. Astazi vom pleca cu autocarul catre Kuala Lumpur. In drumul spre capitala Malaysiei vom opri cateva ore in orasul Malacca, un orasel care a insemnat foarte mult in trecutul Malaeziei. Dupa 100 de ani de sultanat (pe aici a intrat islamul in Asia de sud est), Malacca a fost pe rind colonie portugheza, olandeza si britanica, in jur de 130-150 de ani fiecare, de unde si influentele de toate felurile. Facem un tur al orasului ci ghid local si vizitam Porta de Santiago si Piata Olandei. Cazare.

 

ZIUA 8. KUALA LUMPUR

Mic dejun. Vom face un tur de oras de jumatate de zi impreuna cu ghidul local, in timpul caruia ni se vor dezvalui frumusetea si farmecul minunatului oras, contrastul dintre zgarie-nori si casele coloniale. Dupa amiaza timp liber.

 

ZIUA 9. KUALA LUMPUR

Mic dejun. Va propunem o interesanta excursie intr-un sat traditional si la Pesterile Batu. Vom incepe cu o scurta croaziera in cadrul careia vom admira satele malay. Prima oprire va fi la cea mai mare si moderna fabrica de produse din cositor din lume. Vom vizita apoi Pesterile Batu, vom urca cele 272 de trepte pana la templul sacru hindus. Dupa amiaza ne vom intoarce in oras. Timp liber. Seara va propunem excursia optionala “Kuala Lumpur by night” care va include si cina bufet intr-un restaurant local cu preparate traditionale. Cazare.

 

ZIUA 10. KUALA LUMPUR

Mic dejun. Timp liber pentru a descoperi orasul pe cont propriu. Optional, excursie de o zi in Parcul Genting Highlands- Las vegasul Malaysiei. Se afla in varful muntilor, la 1700 metri altitudine. Gasim aici parc de distractii, cazinouri, cinematografe 4D, sali de jocuri, hoteluri, restaurante. Cazare.

 

ZIUA 11. KUALA LUMPUR – ISTANBUL – BUCURESTI

Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor vom avea timp liber pentru ultimele cumparaturi. Pentru ca transferul este programat in jurul orei 17:00 va propunem o alta excursie in imprejurimile orasului. Transfer la aerport pentru imbarcare cursa Kuala Lumpur-Istanbul.

 

ZIUA 12. ISTANBUL - BUCURESTI

Sosire in Bucuresti in cursul diminetii.

 

Preturile sunt exprimate in Eur/persoana. Grup minim 15 persoane

 

 

Date de plecare

Loc in
camera dubla

Supliment
single

A 3-a persoana
in pat suplimentar

 
 

01.10.2017

1795

645

1715

 

 

 

 

Pretul include:

• transport avion cu compania TURKISH AIRLINES pe ruta Bucuresti - Singapore // Kuala Lumpur – Bucuresti

 • 5 cazari cu mic dejun in Singapore la si 4 cazari cu mic dejun in Kuala Lumpur – hoteluri 4*;

 • transferuri aeroport - hotel – aeroport;

 • tururi de oras cu ghid local in Singapore, Malacca si Kuala Lumpur;

 • excursiile cuprinse in program;

 • transfer cu autocarul din Singapore in Kuala Lumpur;

 • insotitor roman de grup.

 

Pretul nu include:

• taxele de aeroport si securitate 395 Eur/pers (pot suferi modificari)

• asigurarea medicala/ asigurarea storno

• excursiile optionale: Parcul Pasarilor (bilet intrare inclus) – 45 Eur/pers; Croaziera Cheng Ho – 50 Eur/pers; Night Safari Park – 50 Eur/pers; Putrajaya – 30 Eur/pers;

 

Orar de zbor: Compania Turkish Airlines

Bucuresti ora 21:50 - Istanbul ora 23:15 // Istanbul ora 00.40 - Singapore ora 16:25

Kuala Lumpur ora 23:15 - Istanbul ora 05.35 // Istanbul ora 07.50 - Bucuresti ora 09:15

Rezerva online

Lumini şi Umbre în Universul Asiatic Singapore & Malaysia 2017