Jolly Tour » Oferte speciale » Turcia » Marmaris » Marmaris 2017


Marmaris 2017

Vacanta Canakkale - Marmaris – Istanbul -2017 - de la 263 EURO

Rezerva online

 

Ziua 1. BUCURESTI - CANAKKALE

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:30 in parcarea din fata ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor, plecare ora 06:00 pe traseul Bucuresti - Giurgiu - Ruse – Stara Zagora – Svilengrad – Capitan Andreevo – Edirne – Eceabat – Canakkale.  Vom trece prin orasul Edirne, fosta capitala a Imperiului Otoman, pentru a vizita Moscheea Selimiye Camii – cunoscuta ca si moscheea celor 999 de ferestre datorita arhitecturii unice a cupolei. Seara cazare in Canakkale la hotel 2*/3*, timp liber pentru cumparaturi sau plimbare prin oras, unul dintre cele mai ieftine orase din Turcia.

 

Ziua 2.  IZMIR - MARMARIS     

Dimineata dupa micul dejun ne deplasam spre TROIA - povestea razboiului troian este una din cele mai faimoase din istorie, iar legenda Elenei din Troia incanta de 3.000 de ani. Seara cina si cazare in Marmaris la hotelul ales.

 

Ziua 3 – 7  MARMARIS

Timp liber pentru plaja sau puteti explora cateva din frumusetile Turciei participand la excursii optionale:

EXCURSIE LA DALYAN - Puteti petrece o intreaga zi in delta Dalyan, faimoasa pentru baile sale sulfuroase termale. Delta gazduieste anticul oras Caunos cu renumitele sale morminte sapate in stanca. Tot aici se afla si renumita Plaja a Testoaselor, o portiune ocrotita si frecventata de specia de testoase marine Caretta (testoase gigant).

EXCURSIE IN INSULA RHODOS – O zi in care puteti vizita doua tari: Grecia si Turcia! In Rhodos, taramul cavalerilor ioaniti, una dintre cele mai faimoase insule ale Greciei veti imbina cultura si istoria elena cu aventura cumparaturilor. Nu uitati sa vizitati Castelul Cavalerilor din Rhodos (astazi sediul cavalerilor ioaniti se afla in Malta).

EXCURSIE IN INSULA CLEOPATRA – O zi speciala pe o insula speciala! Legenda spune ca nisipul alb de aici a fost adus special din Egipt de catre Marc Antonius pentru iubita sa Cleopatra, pentru a-i demonstra afectiunea. Celor ce isi doresc sa fie pentru o zi precum Antonius si Cleopatra nu le ramane decat sa viziteze aceste locuri.

EXCURSIE FETHYE – O zi pentru a descoperi istoria regatului Licia! Orasul se gaseste aici, de cand locuitorii sai, licienii au construit Telmessos (situl in jurul caruia s-a ridicat Fethiye) cu 3000 de ani in urma. Astazi din stravechiul oras au ramas o serie de morminte rupestre liciene de piatra, situate in stanca din spatele orasului.

EXCURSIE DEMRE-MYRADemre, orasul antic care pe vremuri purta numele de Myra unde se afla scaunul episcopal si locul de inmormantare al Sf Nicolae. Cele mai interesante locuri din aceasta zona sunt mormintele sapate in piatra si impodobite cu picturi fascinante si sculpturi bine conservate, in care poti vedea cum era viata in urma cu cateva milenii!

TURUL MARMARISULUI CU VAPORUL – plimbare cu vaporasul de-a lungul coastei Marmarisului. In acesta zi puteti vizita golfuri izolate unde veti putea inota in apa limpede. Pranzul va fi oferit pe puntea vaporului. Turcia este renumita pentru frumusetea tarmurilor iar aceasta plimbare va ofera ocazia de a o descoperi in toata splendoarea ei.

PETRECETI TURCESTE – Puteti petrece o seara placuta la un spectacol organizat. Veti lua parte la momente artistice cu specific turcesc: dansuri populare turcesti, energici dansatori cazaci si vestitele dansatoare din buric.

 

Ziua 8. PAMUKKALE - ISTANBUL

Dimineata dupa micul dejun ne deplasam spre Istanbul, cu oprire la PAMUKKALE unde putem admira terasele imaculate din calcar - fenomen geologic unic in lume si piscina antica a Cleopatrei. Seara tarziu sosire si cazare Istanbul hotel hotel 2*/3*.

Ziua 9. ISTANBUL

Mic dejun. Program liber pentru shopping sau va propunem un tur pietonal printre “comorile Istanbulului”: Agia Sofia, vechea biserica crestin ortodoxa ce a fost transformata in moschee, ne va intampina acum cu un muzeu in toata regula, la Moscheea Albastra (construita de sultanul Ahmet pentru a rivaliza cu Agia Sofia) - cea mai mare moschee din Istanbul, vom avea in fata una dintre cele mai faimoase atractii ale Turciei. In apropierea acestora ne asteapta si Palatul Topkapi, palat ce a gazduit toti sultanii otomani vreme de 4 secole, precum si Palatul Scufundat (Yerebatan Sarnici) unde putem admira cele 336 de coloane scufundate printre care se plimba sutele de pestisori viu colorati. Seara cazare Istanbul hotel 2*/3*.

 

Ziua 10. ISTANBUL

Mic dejun. Program liber pentru ultimele cumparaturi sau va propunem o vizita la Versailles-ul Turciei: Palatul Dolmabahce  (ultima resedinta a sultanilor otomani dupa Topkapi). Legenda spune ca Sultanul Abdulmecid nu a vrut sa locuiasca pe acelasi pamant cu oamenii de rand si pentru asta a dispus umplerea unei parti din mare si construirea palatului pe acest teren. De aceea palatul a fost numit Dolmabahce - “pamant furat de la mare”. Inainte de a pleca catre Romania, putem face cumparaturi in Marele Bazar, una dintre cele mai mari piete din lume, cu peste 60 de strazi si peste 5000 de magazine. Bazarul este cunoscut pentru bijuterii, ceramica pictata manual, covoare, broderii, magazinele de vechituri si multe altele si atrage zilnic peste 250 000 de cumparatori. In jurul orei 18:00 se pleaca spre tara pe traseul Istanbul - Capitan Andreevo – Svilengrad - Stara Zagora – Ruse – Giurgiu – Bucuresti.

 

Ziua 11. DIN NOU ACASA!!!

Sosire in Bucuresti in functie de trafic.

 

 

Tarifele sunt valabile pentru 6 nopti cazare ALL INCLUSIVE

 

 

HOTELURI

PLECARE AUTOCAR 31.08 / INTRARE LA CAZARE 1.09

LOC IN DBL

VACANTA IN RATE – 20%

TARIF SPECIAL – 15%

HOTEL MERSOY EXCLUSIVE 4*

329

263

280

HOTEL MEHTAP 4*

359

287

305

HOTEL PASA BEACH 4*

399

319

339

HOTEL CLE SEASIDE 4*

339

271

288

HOTEL GRAND CETTIA 4*

389

311

331

Optional transport autocar din Bucuresti 170 €/pers

(include 1 noapte cazare cu mic dejun Canakkale la dus si 2 nopti cazare cu mic dejun Istanbul la retur)

 

 

 

 

PRETUL INCLUDE:

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

PACHET INDIVIDUAL

PACHET AUTOCAR

 

- 6 nopti cazare cu all inclusive la hotelul ales in Marmaris

(tarife conform tabel)

- Asistenta turistica pe perioada sejurului

- transport cu autocar clasificat pentru curse internationale (se adauga la tarifele din tabel)

-  BONUS!! Excursie Troia

- 1 noapte cu mic dejun hotel 2*/3* Canakkale

- 6 nopti cu all inclusive in Marmaris

- 2 nopti cu mic dejun hotel 2*/3* Istanbul

            - BONUS!! Excursie Pamukkale

- BONUS!! Asigurare medicala*

- Insotitor de grup

- Asistenta turistica pe perioada sejurului

 

-Bilet Ferry-boat 10 €/pers

-Alte taxe si cheltuieli personale

-Programe optionale

-Asigurare medicala de calatorie (aproximativ 47 lei/pers)

-Taxele de intrare la obiectivele turistice

 

Rezerva online

Vacanta Canakkale - Marmaris – Istanbul -2017