Jolly Tour » Sejur extern » Asia » Singapore » Circuit avion Thailanda 2017


Circuit avion Thailanda 2017

Thailanda Magia Templelor Stralucitoare-charter avion 2017 - de la 1099 EURO

Rezerva online

Ziua 1. Bucuresti – Istanbul – Bangkok

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa internationala cu destinatia Bangkok a companiei Turkish Airlines, escala la Istanbul.

 

Ziua 2. Bangkok

Aterizare pe aeroportul international din Bangkok. Intalnirea cu ghidul (vorbitor de lb. engleza) si transfer la hotel Ramada D’Ma sau similar 4*. Program liber in Bangkok.

 

Ziua 3. Bangkok

Mic dejun. Patrundem in atmosfera cosmopolita a capitalei Thailandei, intr-un tur de oras cu ghid local. Se viziteaza cele mai reprezentative temple: Templul Budha de Aur ( statuie din aur masiv cantarind 5,5 tone si inalta de 3 metri), Templul din Marmura de Carrara (construit la ordinul regelui Rama V in 1899). In sala centrala se afla statuia lui Buddha Phra Phuttha Chinnarat, iar de-a lungul verandei sunt amplasate 52 de statui Buddha in diferite posturi, reprezentând stiluri clasice din Thailanda, India, Sri Lanka si Japonia, inclusiv imagini din perioada Dvaravati (secolul 7-11). Urmeaza China Town, cu vizita la impresionanta piata de flori. Dupa amiaza, vizita la Marele Palat. In uriasul complex care serveste azi ceremoniilor oficiale, cel mai vizitat este Templul lui Budha de Smarald. In sala templului, pe un altar inalt de 11 metri, se afla statuia lui Budha sculptata nu in smarald, ci intr-un superb jad verde. Statuia, care masoara doar 75 de centimetri inaltime, este unul dintre cele mai venerate obiecte de cult din Thailanda.  Vom incheia turul cu Templul Zorilor sau Wat Arun situat pe malul raului Chao Praya, care este o pagoda in stil khmer, inalta de 79 de metri si acoperita cu placi de portelan multicolor. Cazare la acelasi hotel in Bangkok.

 

Ziua 4. Bangkok

Dupa micul dejun, excursie de o zi la Piata Plutitoare Damnoen Saduak. Pranz. Continuam cu “Rose Garden”, situat la 30 de km de Bangkok, un parc ce se intinde pe 40 de hectare, unde aveti ocazia sa vedeti o ferma de elefanti, un muzeu al satului thailandez si un extraordinar spectacol folcloric. Intoarcere la Bagkok pentru cazare.

 

Ziua 5. Bangkok

Mic dejun. Program liber in Bangkok, minunata metropola denumita si „Venetia Orientului”. Optional, excursie la Ayuthaya – fosta capitala a Siamului, fondata in 1350 de regele U-Thong. Vom admira ruinele fostului oras antic, patrimoniu UNESCO. Continuam vizita cu Palatul Bang Pa-In, resedinta a regilor Thailandei. Intoarcere la Bangkok pe un vas de croaziera (pranzul inclus). Cazare la acelasi hotel.

 

Ziua 6. Bangkok - Pattaya

Dupa micul dejun, plecare spre Pattaya. In traseu vizita la ferma de crocodili. Sosire la Pattaya. Cazare  si cina la hotel Nova Platinum by Amari 4*, sau similar.

 

Ziua 7. Pattaya – Insula de Corali

Dupa micul dejun, croaziera la Insula de Corali cu masa. La sosirea pe insula ne vom imbarca pe un vas cu fund din sticla. Vom admira minunatiile marii – flora si fauna exceptionala. Cazare ci cina in Pattaya la acelasi hotel.

 

Ziua 8. Pattaya

Mic dejun. Program liber pentru plaja si cumparaturi. Optional, vizita in Nong Nooch, unde vom admira una dintre cele mai frumoase gradini botanice tropicale din lume al carei punct maxim de atractie este reprezentat de gradina de orhidee. Parcul natural si lacul sunt de asemenea minunatii care ne vor impresiona. Intoarcere la Pattaya pentru cazare si cina.

 

Ziua 9. Pattaya

Mic dejun. Program liber pentru plaja si cumparaturi. Optional, ultima seara o vom petrece la un spectacol de cabaret: Alcazar Show (fara masa). Cazare si cina in Pattaya.

 

Ziua 10. Pattaya - Bangkok - Bucuresti

Mic dejun matinal. Transfer la aeroportul din Bangkok. Zbor spre Bucuresti cu escala la Istanbul. Sosire in Bucuresti in cursul serii.

 

Preturile sunt exprimate in EUR/persoana.

 

Data de plecare

Loc in
camera dubla

Supliment
single

A 3-a persoana
in pat suplimentar

Copil 6-12 ani

 
 

OFERTA SPECIALA
01.02

1285    1099

349

1250       1075

1150     950

 

17.10

1285

349

1250

1150

 

 

 

Copiii beneficiaza de reducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti. Grup minim 20 pers.

 

 

Pretul include:

• bilet avion Bucuresti-Bangkok-Bucuresti, cu escala in Istanbul, compania Turkish Airlines;

• transfer aeroport – hotel – aeroport;

• transfer autocar Bangkok – Pattaya;

• 8 cazari in hoteluri de 4*;

• mesele incluse in program;

• excursiile si vizitele incluse in program;

• ghid local in Bangkok;

• ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate)

 

Pretul nu include:

• taxele de aeroport si securitate: 375 eur/pers (obligatorii, pot suferi modificari);

• bacsisuri pentru soferi si ghizi locali: 50 USD/pers (se achita la sosirea in Thailanda)

• taxa de viza Thailanda ~ 35 eur/pers

• excursiile optionale: Ayuthaya – 85 eur/pers (pranz inclus); Nong Nooch – 45 eur/pers; Alcazar Show – 35 eur/pers;

• asigurari (storno, medicala);

• alte servicii decat cele mentionate.

 

ACTELE NECESARE OBTINERII VIZEI (ATENTIE!!! Viza se obtine de la consulatul Thailandei din Bucuresti):

   • pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei cu 2 pagini libere

   • 1 fotografie recenta tip pasaport

   • talon de pensie sau adeverinta de salariu in care sa se precizeze datele de identificare, numarul contractului de munca, data la care a fost eliberat, camera de munca la care a fost inregistrat si salariul net

   • formular de viza completat.  Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile refuza vreunui turist aplicarea vizei. Obtinerea vizei nu necesita prezenta personala la sediul consulatului, insa, acesta isi rezerva dreptul de a chema la interviu orice persoana care aplica pentru viza.

 

Orar de zbor: Compania Turkish Airlines

Bucuresti ora 10:15 - Istanbul ora 11:40 // Istanbul ora 19.50 - Bangkok ora 09:45

Bangkok ora 11:10 - Istanbul ora 17.05 // Istanbul ora 19.30 - Bucuresti ora 20:50

 

IMPORTANT!

Rezerva online

Thailanda Magia Templelor Stralucitoare-charter avion 2017