Jolly Tour » Sejur extern » Turcia » Marmaris » Circuit Marmaris 2017


Circuit Marmaris 2017

Circuit autocar 2017-Marmaris - 12 zile - de la 319 EURO

Rezerva online

 

 

12 zile + 7 cine INCLUSE: Troia, Bergama, Kusadasi, Efes Bodrum, Marmaris, Insula Rhodos, Pamukkale, Hyerapolis, Istanbul 

 

REDUCERI de până la 15%*(* prin CUMULAREA reducerilor calculate după cum urmează)

PRIMII 5- 5 % REDUCERE pentru primii 5 turiști înscriși în fiecare excursie până la 15.01.2017

ÎNSCRIERE Early Booking   5% REDUCERE pentru achitarea a 50% avans din prețul  excursiei până la 15.01.2017                               

REDUCERE 3–10% - pentru GRUPURI (minim 6 pers. pe acelaşi circuit şi aceeaşi plecare) – vezi condiţii înscriere                                                              

      REDUCERE 3–5 - pentru CLIENŢI  FIDELI (minim 3 Vacanţe)

REDUCERE 3%-pentru ultimele 5  locuri pe lista cu ordinea de îmbarcare în autocar

 

 

Ziua 1. BUCUREȘTI- CANAKKALE (615 km)

Ora 6:00 plecare din Bucureşti din parcarea de la Piaţa Victoriei, spre Edirne unde vizităm Moscheea Selimiye, a cărei importanță e subliniată de cele patru minarete, inclusă în patrimoniul UNESCO. După traversarea strâmtorii Dardanele, sosire şi cazare la Canakkale.

 

 

Ziua 2. CANAKKALE- TROIA- BERGAMA- KUSADASI (395 km)                                                                                                  

Mic dejun. Începem vizita Cetății Troia, orașul legendar unde s-a desfășurat războiul descris în Iliada lui Homer, iar apoi ne deplasăm pentru vizita la Bergama. Aceasta este faimoasă atât pentru vestigiile sale (Asklepionul este considerat unul din primele spitale din lume), dar și pentru faptul că aici s-a inventat pergamentul. Drumul continuă pentru cazare la Kusadasi. Seara, timp liber pentru baie sau plimbare prin renumita staţiune de pe ţărmul Mării Egee.

 

 

Ziua 3. KUSADASI- EFES - BODRUM- MARMARIS (305 km)                            

Mic dejun. Dimineața timp liber pt. plajă în Kusadasi, sau opțional (10 euro se achită la înscriere), vizita în Efes, oraş antic renumit pentru Templul Zeiţei Artemis, minune a lumii antice. Se vizitează site-ul arheologic cu impunătoarea bibliotecă şi Casa Fecioarei Maria. Drumul continuă spre Bodrum, oraşul lui Herodot unde se înălţa în Antichitate încă una din cele 7 minuni ale lumii: Mausoleul de la  Halikarnassos. Vizită la Castelul medieval, transformat azi în muzeu de arheologie submarină. Seara cazare pe ţărmul Mediteranei în stațiunea Marmaris.

 

 

Zilele 4- 9. MARMARIS, Insula RHODOS, KAUNOS, Delta râului DALYAN

Ne vom bucura de un sejur activ, cu o  multitudine de opţiuni de petrecere a timpului liber. În tot acest timp "obligatorie” este croaziera în Grecia, în "Insula Trandafirilor”. În oraşul Rhodos se recomandă folosirea trenuleţului turistic, apoi se admiră Portul (cu locul unde se află "Colosul”), Aleea Cavalerilor şi Palatul Guvernamental. Utilizând mijloacele de transport local se poate ajunge în Lindos, renumit pentru Templul Atenei şi Castelul Cruciaţilor. Apelând la ofertele agenției partenere turcești, se pot achita direct în stațiune mai multe excursii opționale, dintre care din cele mai spectaculoase sunt cele la Kaunos și Delta râului Dalyan, unde grandioasele vestigii ale trecutului (mormintele săpate în stâncă datează din perioada elenistică) sunt puse și mai mult în valoare de natura sălbatică, unde numeroase păsări și chiar broaște testoase gigantice (Caretta Caretta) își găsesc refugiul. 

 

 

Ziua 10. PAMUKKALE- HYERAPOLIS- ISTANBUL (735 km)

Mic dejun. Plecare la Pamukkale pt. a admira imaculatele formaţiuni calcaroase ("Piscina Cleopatrei”) de unde izvoresc ape termale captate în cetatea antică Hyerapolis situată în apropiere. Continuăm traseul spre Istanbul, superb amplasat pe malul Bosforului. Cazare la Istanbul.

 

 

Ziua 11. ISTANBUL

Mic dejun. Întreaga zi o dedicăm vizitării metropolei care se întinde pe două continente: Moscheea Albastră, Bis. Sfânta Sofia, Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul). Opțional, Croaziera pe Bosfor (10 €). Seara program liber pt. vizitarea Bazarului. Cazare la Istanbul.

 

 

Ziua 12. ISTANBUL- BUCUREȘTI (625 km)

Mic dejun. Plecare din Istanbul. Se tranzitează teritoriul Bulgariei.Sosire în București după 21.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

 

 

PLECĂRI  2017

11.06

25.06 17.09

09.07, 30.08

05.09

20.08

04.08

14.08

loc în cameră DBL

319 €

339 €

359 €

379 €

389 €

 

 

 

 

 

 

 

PREŢUL INCLUDE:

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ:

· transp.autocar climatizat, clas. 2- 4*, excepție ziua 4–9, 11

· 11 cazări cu MD în hotel similar 3 și 2* (cu 7 cine incluse)

·  ghid din partea agenţiei pe traseu.

· asigurarea medicală şi excursiile optionale organizate din Marmaris

· intrările la obiectivele turistice şi serviciile de ghizi locali;

· croaziera (cca 44 €+15 € taxa de port) şi transp. local în Rhodos +Istanbul Excursia opționala la Efes și croaziera pe Bosfor ambele minim 30 pers.

 

Supl. SINGLE - 185 €   

 

 

COPII 6-12 ani - 30 € Reducere

Rezerva online

Circuit autocar 2017-Marmaris - 12 zile