Jolly Tour » Sejur intern » Romania » Piatra Neamt » Grand Hotel Ceahlãu 3*-2017


Grand Hotel Ceahlãu 3*-2017

Cazare România 2017 - Piatra Neamţ – Grand Hotel Ceahlãu 3* - de la 150 RON

Rezerva online

 

 

Grand Hotel Ceahlau este situat in centrul municipiului Piatra Neamt, oras cu o istorie seculara, bogat in marturii ale istoriei poporului roman, important centru industrial, comercial si turistic al Romaniei.

 

Grand Hotel Ceahlau dispune de 11 nivele de 244 de locuri in 42 de camere single, 94 de camere duble si 7 apartamente de nivel VIP, toate spatiile fiind dotate cu echipamente corespunzatoare cerintelor de confort din hotelurile internationale de aceasta categorie.

 

Facilitati Hotel

* Restaurant clasic Ceahlau * Salon Boema * Salon Bianca * Lobby bar * Salon Codrin * Sala de conferinte * Cafe-bar (la parter) * Night club 12 * Agentie de turism * Servirea in camera a micului dejun.

 

Politici Hotel

 

Check in: 14.00

 

Check out: 12.00

 

Politica de anulari: anulare cu mai putin de 48 h inaintea sosirii sau no-show se penalizeaza cu taxarea primei nopti de cazare

 

Orasul Piatra Neamt

 

Orasul Piatra Neamt, resedinta judetului Neamt este situat in partea centrala a judetului, pe partea stanga a raului Bistrita. Orasul a fost mentionat prima data sub numele de "Piatra" in 1387-1392, dar in 1859, dupa unirea Principatelor Romane, numele Neamt a fost adaugat la Piatra. Are o populatie de aproximativ 130 000 de locuitori, majoritatea lucrand in industria producerii energiei electrice, prelucrarii lemnului, textila, alimentara sau turism.

 

Telegondola este cel mai simplu si rapid mijloc de transport pentru a ajunge la partia de ski de pe dealul Cozla, si modul ideal prin care puteti admira orasul si imprejurimile de la o inaltime considerabila.

Statie pornire: gara Piatra-Neamt

Statie sosire: muntele Cozla, altitudine 657 metri

Program functionare:

Marti-Duminica / 10:00 - 20:30

 

Locurile care merita vazute in orasul Piatra Neamt:

- Biserica Domneasca "Sf Ioan Botezatorul" construita in 1498, iese in evidenta prin structura interioara, forma si stilul rafinat.

-Turnul lui Stefan cel Mare, construit la 1 an dupa proiectarea bisericii. Aceste doua cladiri faceau parte din vechea curte domneasca.

- Ruinele dacice de la Batca Doamnei dateaza din primul secol i.Hr. - primul secol d.Hr.

- Muzeul de Istorie Piatra Neamt, de pe strada Mihai Eminescu nr. 10, adaposteste aproximativ 20 000 de obiecte si cea mai importanta colectie arheologica apartinand culturii Cucuteni (mileniul 4-3 i.Hr.)

- Muzeul de Arta

- Piata Libertatii

- Muzeul de Stiintele Naturii , str Petru Rares nr 26, are o colectie de fosile de pesti, din care 29 de specii care nu se mai gasesc nicaieri in lume, si deasemenea exponate foarte rare din geologia, flora si fauna Muntilor Neamtului.

 

La aproximativ 35 km sunt manastirile din zona Targu Neamt, Neamt, Agapia, Varatec, Sihastria, care maresc potentialul turistic al judetului si au o importanta culturala esentiala.

 

 

Tarife 2014

 

Perioade

Camerã DBL

Camerã SGL

Apartament

6.01-20.12.2017

150 RON

90 RON

200 RON

 

Tarifele includ micul dejun si toate taxele.

 

 

Rezerva online

Cazare România 2017 - Piatra Neamţ – Grand Hotel Ceahlãu 3*