Jolly Tour » Sejur intern » Romania » Covasna » Hotel Clermont 4* - 2017


Hotel Clermont 4* - 2017

Cazare România 2017 – Covasna- Hotel Clermont 4* - de la 169 RON

Rezerva online

Vă invităm să descoperiţi comori nepreţuite de sănătate în minunatul cadru natural al Văii Zânelor din staţiunea Covasna.
 
Covasna se bucură de un climat blând, de o mare varietate a factorilor naturali de cură, de bogate resurse hidrominerale şi carbogazoase, toate folosite cu succes pentru refacerea organismului uman. Aerul încarcat de ozon, linistea si frumusetea peisajelor înconjuratoare fac din Covasna o destinaţie de vacanta ideala pentru odihnă si relaxare.
În Valea Zânelor vei găsi liniştea pe care ţi-o doreşti, aerul curat şi frumuseţea naturii.
 
Hotel Clermont 4*.
 
Dotari camere standard: sistem de acces pe baza de cartela, climatizare, TV satelit, telefon, baie cu cada si dus, telefon in baie, uscator de par, minibar, seif.
 
Facilitati: Restaurant 220 locuri, Cafe Clermont 28 locuri, Bar & Club Clermont 40 locuri, Crama Clermont capacitate: 16 locuri, Secret Garden 20 locuri (zona barbeque, foc de tabara).
 
Serviciile Wellness & SPA oferite de catre acest cetru de sanatate se bazeaza in primul rand pe calitatea deosebita a resursele locale unice la nivel european (gazul mofetic, apele minerale, aerul puternic ionizat), dar si pe procedurile si aparatele de diagnoza / tratament moderne.
Sport & Fun: 2 piste bowling, 2 mese biliard, tenis de masa, karaoke, discoteca, jocuri distractive (rummy, table, sah, carti de joc), tenis de camp, fotbal, drumetii cu: ATV-uri, snowmobile, biciclete (in functie de sezon, paintball, tir cu arcul, plimbari cu trasura sau sania trasa de cai (in functie de sezon).
 
 
Tarife (lei/persoanã/noapte) cazare cu MIC DEJUN
Tip cazare
03.01-23.12.2017
SGL
DBL
Cameră STANDARD
283
169.5
Cameră EXECUTIVE
327
191.5
JUNIOR SUITE
422
244
SENIOR SUITE
555
311
PRESIDENTIAL SUITE
644
355
 
Tarifele includ:
·   cazare cu mic dejun;
·   acces gratuit la piscină, saună, fitness, internet;
·   parcare supravegheată;
·   taxă de stațiune.
 
Reduceri:
·   copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate la cazare (în cameră cu părinții, fără pat suplimentar), iar cei de până la 6 ani beneficiază de gratuitate la cazare cu mic dejun.
 
Servicii opţionale:
·   copii  7-11.99 ani- pat suplimentar (neobligatoriu): 75 lei / zi cu mic dejun inclus;
·   copii peste 12 ani- achita 89 lei/noapte (mic dejun inclus).
 

 

Rezerva online

Cazare România 2017 – Covasna- Hotel Clermont 4*