Jolly Tour » Sejur intern » Romania » Brasov » Hotel Aro Palace 5* - 2017


Hotel Aro Palace 5* - 2017

Cazare România 2017 – Brasov - Hotel Aro Palace 5* - de la 50 EURO

Rezerva online

 

Hotel Aro Palace 5*

Cu o istorie de peste 70 de ani, fiind inaugurat cu mare fast in anul 1939, este singurul hotel de 5 stele din Brasov. In anul 1963 a fost extins prin constructia unui nou corp de cladire, iar in 2005 a fost ridicat la standarde de 5 stele. Hotelul detine o pozitie privilegiata fiind amplasat in centrul istoric al orasului.

 

Hotelul va pune la dispozitie un numar de 312 camere duble, single, apartamente, garsoniere, 1 apartament prezidential, 1 camera pentru persoane cu handicap, 6 restaurante, 4 sali de conferinta, 1 centru spa, toate acestea fiind prevazute cu dotari de o calitate ireprosabila.

 

Facilitati: TV satelit, circuit video, telefon international, internet, seif, room-service, minibar, parcare, inchirieri auto, taxi, ziare, curierat, rezervari bilete, schimb valutar, bilete avion.

 

Servicii cu plata: room service, telefon, fax, spalatorie, curatatorie, calcatorie, parcare si Wellness&SPA (tarife speciale pentru clientii hotelului).

 

Restaurant "Belvedere"

Restaurantul Belvedere va propune o ambianta reconfortanta de zi cu zi, un meniu divers si bogat, precum si un deosebit rafinament estetic atat in prezentare cat si servire. Restaurantul Belvedere va pune la dispozitie un spatiu cochet cu o capacitate de 80 de locuri, o bucatarie moderna atent supravegheata de maestrii nostri bucatari, precum si barul locatiei cu o servire ireprosabila.

 

Barul de Noapte "Aro-Palace"

Barul de noapte este un local de referinta al orasului Brasov si recunoscut ca unul dintre cele mai deosebite din tara. Capacitatea localului este de 220 de locuri. Modernizarile aduse in ultimii ani, dau un aspect modern si proaspat clasicului Bar de Noapte "Aro-Palace".

 

Barul de Zi

Barul a fost reconfigurat si dotat, de asemenea, cu echipamente de ultima generatie.

 

Centrul de agrement si sport "Wellness & SPA"

 

Vino sa te relaxezi! Astfel, te poti relaxa in saloanele de masaj, in piscina de dimensiuni semi-olimpice, in aburul cu miresme imbietoare al saunei sau in sala de fitness dotata cu aparatura moderna. Centrul de agrement si sport Wellness&SPA pune la dispozitie urmatoarele facilitati: hidroterapie, electroterapie, masaj, jacuzzi, cardio-fitness, fitness, spinning, aerobic, solar, sauna, piscina, bar.

 

Perioada: 3 ianuarie - 27 decembrie 2017

 

 

Hotel Aro Palace 5*

Pret in EUR/pers 
noapte

Mic dejun inclus

Mic dejun inclus + Pranz sau Cina

Mic dejun inclus + Pranz + Cina

Perioada

03.01.2017-27.12.2017

Loc in DBL

56

78

101

SGL

91

113

136

Loc in APP 2 pers

140

162

185

Loc in APP Prezidential

392

414

437

 

 

STarifele includ:

  • TVA;
  • mic dejun, pentru hotelurile de 2 – 5 *. Acesta este de tip bufet pentru hotelurile Aro Palace 5*, Aro Business 4* si Capitol 3*;
  • bauturile alcoolice si programul artistic pentru cinele festive;
  • taxa hoteliera.

Tarifele nu includ:

  • bauturile alcoolice pentru dejunuri si cine, la restaurantele hotelurilor.

Gratuitati:

  • copiii pana in 12 ani cazati in camera cu parintii, beneficiaza de gratuitate la cazare. Nu exista posibilitatea instalarii unui pat suplimentar in camera dubla.

Nota:

  • tarifele de grup se aplica exclusiv pentru mai mult de 10 turisti sositi in acelasi timp, cu acelasi program si cu servicii minime de cazare si demipensiune;
  • in perioada de desfasurare a festivalului Cerbul de Aur, tarifele de contract nu sunt valabile. In acea perioada vor opera numai tarifele de receptie.

 

Rezerva online

Cazare România 2017 – Brasov - Hotel Aro Palace 5*